avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata cas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata cas

am si eu nevoie de o lamurire...
Am o firma cu 2 angajati ,unul dintre ei mi-a adus luna aceasta concediu medical
cod 08 eu ca firma trebui s-ai platesc concediul urmand ca apoi sa recuperez bani
de la cnas intrbarea mea este daca trebui sa-i platesc si toate contributile la cartea de munca.
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 20:45, 13 Ianuarie 2010
Trebuie sa aveti grija pentru ca maternitatea se plateste din FNUASS,deci nu face parte din fondul de salarii.:rtfm:

Contributiile salariale se aplica la fondul de salarii.;)
Din indemnizatia pentru concediu de maternitate se retine si se vireaza pentru angajat doar CAS aplicat la salariul minim pe economie (adica 63 de lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii indemnizatie maternitate ionut c ionut c Buna ziua! In cazul unei angajate care intra in concediul de maternitate de 126 de zile ce contributii trebuie sa vireze angajatorul si ce contributii i se ... (vezi toată discuția)
Taxele la casa de asigurari de sanatate iulia.balan iulia.balan Buna ziua !Sunt in concediu medical si urmeaza sa intru in concediu prenatal ,problema e ca nu stiu sigur daca firma la care lucrez a facut platile la ... (vezi toată discuția)
Contributii concediu sarcina si lauzie Vioreld Vioreld buna ziua. Imi puteti spune ce contributii platesc angajatorul si angajatul in zazul unui concediu medical cod 08? Multumesc. (vezi toată discuția)