avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna! Mi-am cumparat un molid natural cu radacina de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna! Mi-am cumparat un molid natural cu radacina de aprox 1,9m ...

Buna! Mi-am cumparat un molid natural cu radacina de aprox 1,9m cu gandul de a-l planta in fata blocului dupa sarbatori.
Este in regula sa il plantez daca e spatiu public?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:15, 22 Decembrie 2021
Nu va deranja pe nimeni chiar daca e spatiu public.
Teoretic, ar trebui sa aveti aprobare de la primarie/ spatii verzi.
Teoretic ,aspectul ca aveti interesul sa plantati un arbore este de felicitat
Practic,fiind vorba despre domeniu public...si cum lumea este diferita si buna dar si rea...
Pentru a preintampina situatii neplacute,anterior plantarii,informati oficial serviciul gospodarie-spatii verzi din primaria teritoriala
Gestul este superb de-a dreptul.
decat sa apelati la serviciul de gospodarie-spatii verzi din primaria teritoriala, mai bine va aliati cu un vecin, stabiliti locul de plantare si incepeti, de pe acum, sa sapati o groapa corespunzatoare. Replantarea unui brad / molid nu este o chestiune simpla, dar aveti timp sa va informati, poate pe internet. Mai mult, aveti grija cum il tineti in casa, ca sa nu-i periclitati "viata"...
Mult succes si sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dorim sa plantam pomi in fata blocului.3-5 la numar. ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua Dorim sa plantam pomi in fata blocului.3-5 la numar. Pe aleea stradală care este doar iarba. Putem planta? (vezi toată discuția)
Taiere copac intre blocuri --in caz de neaprobare cine este raspunzator de consecinte zolyxx zolyxx Buna ziua In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un brad (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
Spatiile verzi din jurul imobilelor sorinstanciu sorinstanciu Se da urmatoarea situatie: un proprietar, care face si parte din Comitetul Executiv al Asociatiei de Proprietari vine permanent si cere presedintelui ... (vezi toată discuția)