avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua , stimate moderator! Dar dacă noi am depus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua , stimate moderator! Dar dacă noi am depus deja plângere, ...

Bună ziua , stimate moderator!
Dar dacă noi am depus deja plângere, însă a trecut un an și nu avem nici un răspuns....Ce să facem acum ...catre cine să ne adresăm in continuare? Dar de ce nu se iau măsuri in țară??? Și faptasul , și pătimașii sunt pe loc ? Nu există o conlucrare intre organele de drept ???
Cel mai recent răspuns: Cebotari Valentina , utilizator 16:37, 23 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti un numar de dosar, de politie sau de parchet, va adresati cu o cerere catre procuror,
daca constatati o tergiversare a procesului penal, va adresati catre judecatorul de drepturi si libertati.
Daca nu stiti cum se poate face acest lucru, va trebui sa apelati la un avocat sa o faca.
In mare la asta se rezuma discutia.
Vă mulțumesc frumos pentru sfaturile utile .,... Dar dumneavoastră sunteți in drept sa oferiți acest serviciu? Dacă da, atunci care va fi valoarea totală a serviciului prestat ? Mulțumim.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati un avocat de acolo de la dvs, din zona, nu unul de la Caracal, pentru ca benzina/transportul costa.
Incercati sa gasiti avocatul la recomandare, nu de pe net. Pretul il stabiliti cu avocatul din zona dvs. Succes!
Multumim frumos.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala tergiversata sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna ziua, Plângere penala tergiversata de un an de zile. Polițist corupt si mana in mana cu făptașul. Ce masuri se pot lua? Unde se poate ... (vezi toată discuția)
Dacă un dosar penal pt.abandon de familie, a ajuns la parchet ... Oananm Oananm Dacă un dosar penal pt.abandon de familie, a ajuns la parchet si de la parchet a fost trimis la circa de Poliție de unde aparține, cum reușesc că acest ... (vezi toată discuția)
Accident mortal alina_vla alina_vla Stimati domni si doamne avocati As vrea sa va cer un sfat.. Anul trecut, unchiul meu a fost ucis pe trecerea de pietoni de un pusti de 20 de ani la RM ... (vezi toată discuția)