avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am o situație privind concediul medical. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am o situație privind concediul medical. Total zile ...

Bună ziua!
Am o situație privind concediul medical. Total zile concediu medical în ultimele 12 luni: 92. Având în vedere că, 14 zile din acestea, sunt pentru COVID, mai este valabilă reglementarea privind solicitarea comisiei pentru ce depășește 90 de zile sau cele pentru COVID sunt excluse de la acest calcul?

Alte discuții în legătură

Concediu medical si prenatal cris80 cris80 Buna seara! Am si eu o dilema: anul trecut in decembrie 2007 mi-am luat 28 zile de concediu medical(04-31-12.2007).In anul 2008 luna iunie am ramas ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal mela2008 mela2008 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica, sunt insarcinata in 19 sapt si am beneficiat in ultimele 12 luni de 58 zile concediu medical (intre acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 90 zile s_cris s_cris buna seara, am un angajat la firma care in perioada 1.11.2011-30.09.2012 are 87 de zile in concediu medical. din 19 noiembrie 2012 ne-a anuntat ca este in ... (vezi toată discuția)