avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparatorii unor apartamente intr-un imobil in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparatorii unor apartamente intr-un imobil in care "inverstitorul" ...

Cumparatorii unor apartamente intr-un imobil in care "inverstitorul" mi-a deteriorat gardul de beton si nu l-a reparat preiau responsabilitatea repararii daunelor provocate de"investitor"?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:39, 20 Decembrie 2021
NU, veti da in judecata pe cel ce v-a produs paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obliga pe cel care mi-a deteriorat un bun sa mi-l repare? ... magdalenamatei magdalenamatei Cum pot obliga pe cel care mi-a deteriorat un bun sa mi-l repare? Buna seara Am construit un gard din caramida cu inaltimea de 3,20m (fundatie de beton, ... (vezi toată discuția)
Abuz al societatii de asigurare in despagubire bogdans29 bogdans29 Buna ziua. In urma cu trei saptamani garsoniera in care locuiam a fost distrusa aproape in totalitate de un incendiu provocat de un scurtcircuit. Nu era ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o mica întrebare,acum câteva zile am avut un accident ... Andrei Malus Andrei Malus Buna ziua,am o mica întrebare,acum câteva zile am avut un accident usor fara victime,am derapat pe un drum de tara și și am lovit un gard a unui om,am ... (vezi toată discuția)