avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vin cu următoarea speța, Acum aproximativ cateva ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vin cu următoarea speța, Acum aproximativ cateva luni, am încheiat ...

Vin cu următoarea speța,

Acum aproximativ cateva luni, am încheiat un contract de prestări servicii cu o instituție publica, printr-un Pfa. In urma colaborării cu acea instituție am convenit ca contractul sa se încheie la o anumită data, instituția fiind restanta cu 2 facturi neachitate, urmând sa le achite conform actului de încetare, însă nici după mai bine de 60 de zile de la acea data nu au fost plătite acele facturi.
Am solicitat plata facturilor prin mail, către acea instituție, motivându-mi ca așteaptă rectificarea bugetară de la autoritatea tutelară superioară.

Ce măsuri pot întreprinde pentru a-mi recupera prejudiciul?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:34, 24 Decembrie 2021
Proces,cerere valoare redusa,ordonanta plata sau actiune in pretentii (in functie de valoare facturi,speta)- si apoi executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare facturi pfa - cerere de valoare redusa sau ordonanta de plata? grandanat grandanat Buna ziua, Sotia are o problema cu angajatorul. Pe langa contractul de munca, angajatorul a obligat-o sa faca un PFA si incheie si un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Recuperare knopfler40 knopfler40 Cum ar trebui sa procedez pentru a-mi recupera banii investiti intr-o lucrare ? Pe scurt: firma pe care o administrez, a semnat un contract de executie ... (vezi toată discuția)
Cerere insolventa firma din italia Ctin2015 Ctin2015 buna ziua , in urma unei colaborari nereusite cu o firma din Italia , in acest moment sunt cateva facturi neonorate ( cu termene depasite - chiar si ... (vezi toată discuția)