avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor ordonanta sau fond?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor ordonanta sau fond?

In cazul in care exista o ordonanta de urgenta care stabileste program vizita minor dar dupa s a judecat procesul si la fond.. cred ca se spune si s a stabilit si acolo alt program de vizita (la care s a facut insa apel dar inca nu are termen de judecata) ce program vor respecta parintii? Cel din ordonanta sau cel de la fond chiar daca nu e definitiva sentinta pentru ca se asteapta apelul?
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2021
belena2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:33, 22 Decembrie 2021
Cel de la fond, e executabil inca de la fond.
Chiar daca se asteapta Apelul da? Trebuie liat certificat de grefa sau altceva? Ce solutie este daca unul din parinti nu e de acord si nu vrea sa l respecte si sa dea copilul conform noului program?

gi-jane2 a scris:

Cel de la fond, e executabil inca de la fond.

Teoretic luati certificat de grefa si apelati la un executor. Practic insa, nu cred ca veti rezolva si nu in timp util.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonante cu carul, legal ? Ecaterinaa Ecaterinaa Buna, Pe scurt: - Instanta de fond s-a pronuntat pe program vizita minor - sentinta este atacata cu apel de catre reclamant, nu exista inca termen - ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Hotărâre executorie program de vizita minor Martonze Martonze Am o nelămurire. De exemplu, există o hotărâre definitivă cu programul de vizită sau cu autoritatea părintească. Se cere schimbarea hotărârii ... (vezi toată discuția)