avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc racordat la Termoenergetica, ...

Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc racordat la Termoenergetica, nu am căldură ( caloriferele sunt calai) iar vecinul de la 9 ( sub mine) scoate apă din calorifere cu găleată. Am adus la cunoștință administratorului și nu a putut decât să-l înștiințeze pe acesta. Totul continuă, eu stau cu frigul , geamurile aburite, se instalează mucegaiul și plătesc și întreținerea și curentul căci stau cu o aeroterma lângă pat. Va rog spuneti-mi ce pot face? Cui sa ma adresez? Vecinul "fura" apă scade presiunea și eu plătesc. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 20:28, 30 Decembrie 2021
Buna ziua,

Notificati-l , prin avocat, in sensul de a stopa actiunile abuzive.

Va puteti adresa instantei de judecata, cu solicitarea de a-l obliga pe vecinul dumneavoastra sa sisteze actiunile ilicite pe care le realizeaza, solicitand , totodata, despagubiri pentru prejudiciul ocazionat.

Actiunea civila este fondata pe raspunderea civila delictuala.

Notificati si Asociatia de proprietari, si aceasta poate sta in judecata, in calitate de reclamant.


Termoenergetica livrează agent termic sub parametrii și etajele superioare sunt afectare , 9-10 nu au caldura. Va recomand sa dați în judecata CMTEB și PMB. Credeți că vecinul face aerisiri ca are prea cald în casa?

~ final discuție ~