avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc racordat la Termoenergetica, ...

Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc racordat la Termoenergetica, nu am căldură ( caloriferele sunt calai) iar vecinul de la 9 ( sub mine) scoate apă din calorifere cu găleată. Am adus la cunoștință administratorului și nu a putut decât să-l înștiințeze pe acesta. Totul continuă, eu stau cu frigul , geamurile aburite, se instalează mucegaiul și plătesc și întreținerea și curentul căci stau cu o aeroterma lângă pat. Va rog spuneti-mi ce pot face? Cui sa ma adresez? Vecinul "fura" apă scade presiunea și eu plătesc. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 20:28, 30 Decembrie 2021
Buna ziua,

Notificati-l , prin avocat, in sensul de a stopa actiunile abuzive.

Va puteti adresa instantei de judecata, cu solicitarea de a-l obliga pe vecinul dumneavoastra sa sisteze actiunile ilicite pe care le realizeaza, solicitand , totodata, despagubiri pentru prejudiciul ocazionat.

Actiunea civila este fondata pe raspunderea civila delictuala.

Notificati si Asociatia de proprietari, si aceasta poate sta in judecata, in calitate de reclamant.


Termoenergetica livrează agent termic sub parametrii și etajele superioare sunt afectare , 9-10 nu au caldura. Va recomand sa dați în judecata CMTEB și PMB. Credeți că vecinul face aerisiri ca are prea cald în casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau caldura!!!ajutati-ma!!! AleSSyaa AleSSyaa Buna...am si eu o problema destul de serioasa....stau la etajul 4 din 4 ....si se pare ca dragutzii mei vecini vor economie la caldura!! (asociatia este pe ... (vezi toată discuția)
Debransare calorifer pe timpul iernii Dinush Dinush Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Un locatar din blocul unde locuiesc a dorit sa se debranseze de la caldura pe motive ca nu locuieste acolo. A ... (vezi toată discuția)
Este legala instalarea unei pompe de debit pe instalatia de incalzire la bloc ? anam79 anam79 Buna ziua, Locuiesc la ultimul nivel al unui bloc si apa calda nu imi ajunge deloc in calorifere. Deoarece in 4 ani de zile nu m-am putut intelege cu ... (vezi toată discuția)