avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calificarea la locul de munca. Procedura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calificarea la locul de munca. Procedura

Buna ziua.
Ma puteti ajuta va rog cu o procedura de calificare la locul de munca?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 22 Decembrie 2021
Vedeti daca va sunt de ajutor
Calificarea la munca, pentru o societate neautorizata
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar daia ileana daia ileana Buna ziua. As vrea sa stiu care poate fi salariul de incadrare fara spor de vechime pentru un bibliotecar I A ( asa scrie pe cartea de munca). Am o vechime in ... (vezi toată discuția)
ajutor cofetar Rusu Adriana Rusu Adriana Buna ziua! Lucrez intr-o firma de cofetarie(productie) , fac prajituri,monoportii ,torturi etc dar nu am calificare de cofetar. Se poate schimba incadrarea din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este procedura actuala la locul de munca, atunci ... Gabriel Alionte Gabriel Alionte Buna ziua, Care este procedura actuala la locul de munca, atunci cand un angajat a fost testat pozitiv cu virusul SARS CoV2? (vezi toată discuția)