avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat mai multe componente de calculator de pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat mai multe componente de calculator de pe situl PC ...

Am cumparat mai multe componente de calculator de pe situl PC GARAGE. La montare am contatat ca placa de baza nu era functionala. In termenul de 14 zile am returnat.o, cu rugamintea sa.mi trimita o alta placa, acelasi model. Acum am primit um mail prin care mi.am comunicat ca placa a suferit defecte de ordin fizic, astfel ma costa pretul unei alte placi noi ca sa.mi faca retur cu alta placa similara. Mentionez ca nu am detiorat acea placa in nici un fel, ea fiind nefuncionala de la inceput. Daca nu gasesc intelegere la ei si nici seriozitate eu ce pot face? Nu m.am mai intampinat cu asa ceva.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:18, 30 Decembrie 2021
singura cale de a fi despagubit este in justitie.
Puteti incerca si o plangere la ANPC
Imi cer scuze, v-ati folosit de dreptul de a va razgandi? in acest caz, nu ati folosit calea legala adecvata.
ar fi trebuit sa reclamati calitatea, astfel incat produsul sa fie trimis la reparat sau inlocuit, daca reparatia nu este posibila (aici nu puteti alege, reparatia este nr. 1, inlocuirea nr. 2)
privilegiul de razgandire se foloseste in momentul in care ati comandat online un produs gresit (din cauza informatiilor insuficiente, a amatorismului implicit al clientului, etc.). in acest caz, produsul care se returneaza trebuie sa fie in perfecta stare si ambalat corespunzator. obligatoriu, aceasta solicitare se refera fie la inlocuirea cu un alt produs fie la rambursarea contravalorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur piese electrocasnice. buna ziua am un magazin de piese ... HanganuCatalin HanganuCatalin Retur piese electrocasnice. Buna ziua am un magazin de piese pentru electrocasnice si lumea vrea retur. Vreau si eu sa stiu care sunt legile de retur pentru ... (vezi toată discuția)
Emag.ro mi-a livreat un hoverboard stricat daniel_bucuresti daniel_bucuresti Iata continutul cererii de retur: Am cumparat online de pe siteul emag.ro un scuter electric hoverboard (ca cel de pe care a cazut Mike Tyson) nou vandut de ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns Mariana Antonescu Mariana Antonescu Cum pot rezolva aceasta? Am primit un produs nou , defect. Protectia consumatorului si magazinul ma pun sa-l repar. Consider ça nu este correct sa platesti ... (vezi toată discuția)