avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va salut. Stam pe o strada privata unde sunt 2 case..4 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va salut. Stam pe o strada privata unde sunt 2 case..4 duplexuri. ...

Va salut.
Stam pe o strada privata unde sunt 2 case..4 duplexuri. Unul din vecini si-a "spart podul" si a facut camera. Aici ma refer la faptul ca a taiat din acoperis si a iesit in exterior cu o inaltare de aproximativ 1.5 m x 1.5m. Pe deasupra a mai adaugat si o ditamai "schela" peste care o foloseste pe post de antena radio amator. Toate cele 4 duplexuri stau pe aprox 10..12 ari si avem drum comun deci suprafata terenuli fiecaruia este cam de 250m + cita parte drum.Stiam ca autorizatiile se dau la cel putin 300m. Asa este?
Intreb doar pt ca, fiind prima casa a inceput sa fac cam ce vrea el si sa ne afecteze pe toti. Se poate face ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 05:50, 23 Decembrie 2021
sunt niste reglementari privind constructiile noi, pe o suprafata minima si o anumita deschidere.....aici nu e cazul
la fel este posibil ca vecinul sa detina autorizatie de supraetajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile comune dintr-un imobil liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Vreau sa stiu si eu in ce document sunt trecute clar (denumire si suprafata) care sunt partile comune ale unui imobil. Multumesc. Cele ... (vezi toată discuția)
Conflict cu asociatia de locatari prisecaru georgian prisecaru georgian Locuiesc in Ploiesti, intr-un bloc cu 10 etaje. Doresc sa instalez o antena tip satelit, insa din balconul locuintei nu se receptioneaza semnal. In ... (vezi toată discuția)
Vecinul meu de deasupra si-a reabilitat apartamentul georgemazilu georgemazilu buna tuturor, posed un apartament in dr taberei, vecinul meu de deasupra si.a reabilitat singur apartamentul.eu locuiesc la primul etaj iar el la 2-lea etaj ... (vezi toată discuția)