avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2009 am primit de la parintii mei prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2009 am primit de la parintii mei prin donatie(facuta ...

In anul 2009 am primit de la parintii mei prin donatie(facuta la notar)un apartament ,iar sora mea a primit aceeasi suma intr-un cont prin virament bancar.
In anul 2021 tatal meu a decedat.
Inrebare
in aceste conditii in anul 2021, si in viitor sora mea poate sa aiba o obiectiune la donatie ,si daca da ce pot face?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:49, 23 Decembrie 2021
ce inseamna aceeasi suma? o suma de bani egala (pe bune) cu valoarea apartamentului in 2009? mai aveti alti frati sau alte surori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme certificat mostenitor doru6 doru6 Unei rude de-ale mele i-a murit intai mama, mai tarziu tatal, dupa care i-a murit si o sora la scurt timp. Mama si tatal aveau un apartament de 2 camere in ... (vezi toată discuția)
Mostenire danielsgubin danielsgubin 1) Parintii mei vor sa-mi lase mostenire o casa.Ce fel de acte putem face pt a fi sigur ca dupa ce nu vor mai fii in viata voi avea drepturi depline pt. ... (vezi toată discuția)
Pot cere anularea donatiei? vidoqc vidoqc Parintii mei mi-au donat in 2007 un apartament compus din 2 camere, bucatarie, baie, beci (2 incaperi fara pardoseala) si 1/3 din partile de uz comun ale unui ... (vezi toată discuția)