avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firme cu activitate la terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firme cu activitate la terti

Buna ziua,

Doresc sa-mi infiintez o firma prin care sa ofer servicii IT pentru clienti din Romania sau din afara tarii. Am vazut ca acum pentru firma nu mai este necesar acordul vecinilor daca la sediul social nu se realizeaza activitati.
As vrea sa pun "activitati la terti", iar apoi sa ma angajeaz pe aceasta firma "remote" dar lucrand ca angajat. Este legal acest lucru ?
Aceasta angajare de la distanta poate fi in acelasi apartamemt in care este si sediul firmei ?

Multumesc.

Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2021
florian.pit, utilizator
Cel mai recent răspuns: florian.pit , utilizator 16:27, 26 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un srl poate avea inca un reprezentant legal? medical.class@yahoo.com medical.class@yahoo.com Buna seara! Un SRL cu asociat unic, care este si administrator si reprezentant legal, poate avea inca un reprezentant legal, numit la ONRC ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună seara si la mulți ani! doresc sa înființez un centru ... AdelinaAron AdelinaAron Bună seara si la mulți ani! Doresc sa înființez un centru de zi pentru copiii cu dizabilități intr-o zona rurală din apropierea localității ... (vezi toată discuția)
Iesire firma nogoodr nogoodr Buna ziua,am infiintat un Srl prin intermediul unei firme de consultanta,din pacate treaba nu a mers asa cum trebuie si vreau sa renunt prin ai lasa ... (vezi toată discuția)