avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... care este termenul de solutionare al unui dosar penal ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

care este termenul de solutionare al unui dosar penal pentru ...

care este termenul de solutionare al unui dosar penal pentru parasirea locului accidentului de catre politistii care cerceteaza. multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2021
costel_gr2013, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un termen stabilit pentru solutionare. Pentru celeritate si pentru apararea drepturilor si libertatilor dvs, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut un accident moto-autoturism, eu eram pe moto. ... NicuMoto NicuMoto Buna ziua. Am avut un accident moto-autoturism, eu eram pe moto. Am fost la spital a 2-a zi dupa 28 de ore, neavand completat constatul amiabil, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am circulat sub influența băuturilor alcoolice ... Who_cares Who_cares Buna seara, Am circulat sub influența băuturilor alcoolice și am fost oprit de patrula de la rutieră , in urma cu câteva zile. Aveam 0,73 in aer ... (vezi toată discuția)
Bună seara în 2016 m-a prins băut și alcoolemia am avut-o ... Razvan 30 Razvan 30 Bună seara în 2016 ma prins băut și alcoolemia am avut-o 0,95 de 5ani ma tot amână ca dosarul e an curs de cercetare ce as putea face mulțumesc Este ... (vezi toată discuția)