avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie colectiva sau act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie colectiva sau act aditional

Buna ziua!
Am o situatie la societatea unde imi desfasor activitatea, pe care nu stiu cum sa o abordez. Poate ma puteti ajuta cu un sfat!
Am in jur de 250 de angajati cu salariul in decembrie 2021 de 1400 net, carora trebuie sa le maresc, incepand cu ianuarie 2022, la 1524 (minim pe economie in 2022).
Intrebarea este: pot sa le fac in loc de acte aditionale la CIM, o decizie colectiva tuturor ? Daca da, imi puteti spune in baza carui articol?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2021
margareta2, utilizator
Cel mai recent răspuns: margareta2 , utilizator 07:51, 28 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o decizie colectiva tuturor ... art.17 alin.5 C.mun.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)
Ajutor -model decizie diminuare cuantum brut salariu incepand cu 01.07.2010 monicalirca monicalirca Imi trebuie un model de decizie cu privire la diminuarea cuantumului brut al salariului incepand cu 01.07.2010 - pentru bugetari (vezi toată discuția)
Modalitate reducere salar pt toti salariatii nicoletatrenea nicoletatrenea Buna ziua ma puteti ajuta cu o lamurire legat de reducerea salariului tuturor salariatilor pentru o perioada determinata la 80% de exemplu Care sunt ... (vezi toată discuția)