avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am o întrebare legata de compensarea la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am o întrebare legata de compensarea la energie ...

Bună ziua. Am o întrebare legata de compensarea la energie electrica. Dacă se depășește numărul de KW compensați într-o lună se mai acordă compensarea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:53, 27 Decembrie 2021
Se compensează sau nu? Nu am găsit nimic pe site-ul anre.
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2021
coco0205, utilizator
Exista limite lunare si finale la sfarsit deb perioada sezon rece
Daca la finalul sezonului se constata ca ati depasit limita maxima,pentru diferenta nu beneficiati de compensare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea sa achizitionez un atv, pentru a circula in ... mediterana mediterana Buna ziua As vrea sa achizitionez un ATV, pentru a circula in Bucuresti. Posed permis pt. AM, B si B1 de 25 de ani. Ce capacitate cilindrica trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bătaie de joc din partea enel miamariaa96 miamariaa96 Bună ziua! Acum un an am încheiat un contract pt furnizare energie electrică cu firma Enel. Contorul a fost schimbat chiar atunci și a plecat de la ... (vezi toată discuția)