avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai exista obligativitatea semnarii si reprezentarii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai exista obligativitatea semnarii si reprezentarii de catre ...

Mai exista obligativitatea semnarii si reprezentarii de catre avocat la recurs? E vorba de persoana fizica fara niciun alt reprezentant, fara studii juridice. Articolele din NCPC au fost abrogate, ca eu le gasesc mai departe ca existente si cu efect in anularea recursului?
Cel mai recent răspuns: eli14 , utilizator 22:22, 27 Decembrie 2021
Din pacate pt noi ca avocati si din fericire pt justitiabili articolele respective nu mai sunt de ani buni in vigoare..
Din pacate pt noi ca avocati si din fericire pt justitiabili articolele respective nu mai sunt de ani buni in vigoare..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea persoanei fizice de catre consilierul juridic nicolauviorel nicolauviorel In temeiul ultimelor modificari legislative cum ar putea un consilier juridic sa acorde asistenta judiciara persoanei fizice cu care nu are relatii de ... (vezi toată discuția)
Despre aplicaþiile jocului de ºah themis themis Iniţiatorii textelor articolelor 13, 83 şi 486 NCPC au avut în vedere, în opinia mea, cel puţin două obiective. Unul declarat şi unul nu. Primul ar ... (vezi toată discuția)
Intampinare recurs carsteaverginica carsteaverginica buna ziua . am primit citatie sa depun intampinare la recurs , am dus plicul avocatului , iar acesta a depus o intampinare dar nu a semnat-o ca avocat . cand ... (vezi toată discuția)