avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La multi ani! Cu tot respectul,poate cineva sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La multi ani! Cu tot respectul,poate cineva sa ma indrume cu ...

La multi ani!
Cu tot respectul,poate cineva sa ma indrume cu un sfat realist...?
Luna aceasta prin data de 1.12.2021 am plecat de la un ap.unde aveam un contract de comodant.Ulterior,sub diferite forme,dupa ce sunt mutat ptr.linistea familiei, am hotarat sa ne mutam.Dorinta mea este de a afla daca pot fi dat in judecata ptr.neplata unor luni, mai exact 4 luni in care nu am platit chiria?! Mentionez ca desi in contractul de comodare nu este specificata nicio suma...totul era verbal, iar contractul urma sa expire la anul in 20.11.2022!
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 28 Decembrie 2021
Simplu71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simplu71 , utilizator 12:08, 28 Decembrie 2021
Daca vorbim de un comodat nu exista nicio suma cu titlu de chirie. Tot ceea ce e de platit pot fi utilitatile imobilului
Va multumesc frumos, sarbatori fericite va doresc!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Daca vorbim de un comodat nu exista nicio suma cu titlu de chirie. Tot ceea ce e de platit pot fi utilitatile imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! revin...si imi cer scuze,sau poate ca eu nu inteleg,cum ... Simplu71 Simplu71 Buna ziua! Revin...si imi cer scuze,sau poate ca eu nu inteleg,cum pot fi notificat sa parasesc un imobil in 30zile,la care am un contract de COMODARE pana la ... (vezi toată discuția)
In cazul in care chiriasul nu are contract incheiat cu proprietarul la administratie, el (chiriasul) este obligat la plata utilitatilor daca pleaca? IulianaA IulianaA Buna seara, Ma aflu intr-o situatie inedita...cel putin pentru mine, pana in momentul de fata. Anul asta in martie ne-am mutat undeva cu chirie de 200 ... (vezi toată discuția)
Inchiriere-contract de comodat roxxy_daniela roxxy_daniela Buna ziua, Stau cu chirie intr-o garsoniera, printr-un contract de comodat pe o perioada de 2 ani(in vara lui 2010 expira), dar intre timp ne-am gandit sa ... (vezi toată discuția)