avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, În luna octombrie mi s-a pus poprire pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, În luna octombrie mi s-a pus poprire pe salariu ...

Bună ziua,
În luna octombrie mi s-a pus poprire pe salariu de către un executor.Instituția la care lucrez a acceptat să-mi oprească o sumă de bani din salariu și am trimis adeverințe la toate băncile la care aveam conturi.Executorul a trimis băncii la care am cardul de salariu solicitare pentru ridicarea popririi în luna noiembrie, însă nici acum nu-mi pot lua salariul cu ajutorul cardului, trebuie să merg la ghișeu, să aștept 20-30 de minute deblocarea contului.E corect?Am discutat telefonic, le-am explicat situația, am apelat iar la executor care a mai trimis o solicitare la bancă dar...nimic!Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: Lauramoro , utilizator 12:28, 2 Ianuarie 2022
Intai fa o reclamatie si depune-o (trimite-o) la banca. Apoi in instanta.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

poprire cont - rest de salariu adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna dimineata cum pot sa-mi ridic salariul de pe card daca angajatorul mi-a facut poprirea legala de 1/3 din salariu,iar executorul mi-a blocat contul.? In ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna ziua, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)