Buna ziua,
Ultima mea zi de munca a fost in data de 29 Decembrie 2009, contract desfacut ca urmare a desfiintarii postului. Pe data de 28 Decembrie am depus cerere pt. 2 salarii compensatorii cf. contractului colectiv de munca ramura comert. Va scriu mai jos raspunsul societetii si va rog sa-mi spuneti daca au dreptate sau nu...:
''Raspundem cecerii dvs inregistrata la societate cu nr.x /28.12.2009 prin care solicitati acordarea a doua salarii compensatorii pt. concedierea dvs in conformitate cu dispozitiile art.65 din Codul Muncii informandu-va ca societatea va acorda un salariu drept cmpensatie in conformitate cu prevederile art.78 alin.(1) din Contractul Colectiv de Munca la nivel national valabil in perioada 2007-2010 (adoptat si de firma noastra prin reprezentare).
Nu va putem acorda doua salarii compensatorii cf. solicitarii dvs in temeiul art. 76 alin.1din Contractul Colectiv de Munca Nr.589/13 din 19 Noiembrie 2007 la nivelul ramurii de comert pe anii 2007-2008 intrucat aceasta face referire numai la anii 2007-2008, iar valabilitatea acestuia a expirat epuizandu-se si perioada de prelungire de 12 luni prevazuta de articolul 4 alin.2 din acest contract fara a avea loc o renegociere pt. perioada 2009-2010.
Va invitam in ziua de 15.01.2010 orele 11.00 pt. a va ridica drepturile salariale scadente.''
Eu am inteles ca, Contractul colectiv de munca la nivel de ramura de comert a fost valabil pe perioada 2007-2008. Si cu prelungire 12 luni a fost valabil pe toata perioada 2009, asadar daca contractul meu de munca s-a terminat pe data de 29.12.2009 ma incadrez. Dvs ce parere aveti si ce se mai poate face in acest caz? Sa raspund la solicitare si sa astept sa se mai gandesca?
Multumesc anticipat, Liliana Jalba
Oricum as dori sa mai adug ceva..parerea unei prietene ale mele care lucreaza la resurse umane.
''E la limita legii din punctul meu de vedere. Pt ca aceasta ramura "comert" functioneaza in prezent dupa niste principii, nu e in plop; si principiile (de relatii de munca) sunt aceleasi dat fiind ca nu s-au renegociat altele; deci ar fi trebuit sa se raporteze la acelasi CCM...''
Nu credeti ca are dreptate?
Multumesc anticipat!
Concediere art.65
pirko
Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie: un angajat cu functia de contabil este concediat conform art. 65 alin 1 din Codul Muncii, i se da un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)