avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, am o nelamurire si poate scap de ea daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, am o nelamurire si poate scap de ea daca cineva e ...

Buna seara, am o nelamurire si poate scap de ea daca cineva e dispus si stie sa ma lamureasca:....lucrez intr-o multinationala, in comert, in asa zise zilele de sarbatoare pe care le lucrez, ei zic ca ma platesc dublu.....numai ca acele ore duble sunt din banca mea de ore acumulate in timp,iar daca nu detin ore,in viitor trebuie sa lucrez suplimentar pentru recuperare.As dori sa stiu daca e corect.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 29 Decembrie 2021
Nu stiu ce inseamna " banca de ore" , dar daca munciti 8 ore pentru care ei zic ca va platesc dublu, nu vad de ce mai trebuie sa ia din orele de recuper4are.

Orele de recuperare ar trebui sa fie folosite pentru situatii in care, in zi obisnuita, nu va puteti prezenta la serviciu, iar ei va platesc ziua respectiva.

Asa mi se pare ca ar fi logic.
Care este durata timpului de munca menționată in c.i.m.si cât lucrati pe zi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori legale - mai multe probleme smeagull smeagull Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care angajatorul are nevoie ca o parte din angajati se lucreze in zilele de ... (vezi toată discuția)
Compensare ore suplimentare cu ore libere platite cu 200% ?????? CODUL MUNCII:"Art. 117. - (1) Munca prestată în afara duratei normale a timpului de muncă săptămânal, prevăzută la art. 109, este considerată muncă ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare platite simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Sunt noua in domeniu si am nevoie de putin ajutor va rog frumos. 1. In cazul orelor suplimentare ( ma refer la cele legale 48 ore/saptamana), in ... (vezi toată discuția)