avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto

Buna ziua. In data de 11 august 2021, am avut un accident de masina( dauna totala) pe autostrada in Budapesta. Am fost "aruncata" din masina, lovindu-ma de asfalt, producandu-mi arsuri(13%) din corp. Am fost internata la spital in Budapesta, 3 zile. Am fost lasata acasa cu rani deschise si dureri insuportabile. Dupa o noapte acasa in Romania, am luat avionul spre Germania, unde in scurt timp m-au operat, facandu-mi transplant de piele( 3 saptamani de spitalizare)
Intrebarea mea este, pot primi daune morale in urma accidentului?
Eu nici in momentul de fata nu am primit vreun dosar de la politie cu cele intamplate. La volan a fost sotul meu. El a spus ca a fost inghesuit de tirul de pe banda 1, noi fiind pe banda 2.
Aveam asigurare normala, valabila la City Insurance.
Tin sa mentionez un aspect foarte important, eram in saptamana 27 de sarcina.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2021
Adriana_lascu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana_lascu , utilizator 08:03, 30 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală în accident cu masina de transport în germania corina rpd corina rpd Cum procedez, care sunt pasii legali daca am fost vatamat corporal, cu spitalizare în Germania, intr un accident mașină, cu autoturismul care mă ... (vezi toată discuția)
Asigurătorul meu a respins dosarul de daună pentru că, din cauza șocului și din neștiință, am preluat vina accidentului asupra mea. ce pași trebuie să urmez acum? georgells georgells Buna seara. Acum 3 luni de zile am fost implicat intr-un accident de circulatie intr-un sens giratoriu. Eu, proprietarul unui autoturism eram pe banda din ... (vezi toată discuția)
Cum se cer daunele morale in caz de accident rutier? almaxwell almaxwell Am fost implicat intr-un accident pe autostrada M5, langa Budapesta, fiind lovit din spate de un autoturism care a lovit si alte masini. Ma aflam pe prima ... (vezi toată discuția)