avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Ce cheltuieli ...

Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Ce cheltuieli trebuie sa platesc la asociatia de locatari, chiar daca nu locuieste numeni in apartament?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:47, 31 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, asociația de proprietari vă poate obliga la anumite tipuri de cheltuieli obligatori indiferent daca imobilul este ocupat sau nu.
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți in primul rând la plată cheltuieli chiar dacă nu stă nimeni asta înseamnă , plata adm. , a cenzorului , a președintelui , a femei de servici , plata reparațiilor comune . Asociația poate acorda și sporuri de ședință sau premieri .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 proprietarul este obligat sa achite lunar catre asociatia de proprietari cote parti comune si individuale
Daca detineti instalate aparate individuale contorizat consum utilitati, si aveti depusa informare oficial la asociatia de proprietari ca apartamentul nu este locuit,atunci,va revine obligatia sa achitati lunar numai cote comune ,eventual actualizari la fondurile individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. in apartament nu locuieste nimeni de cativa ani buni. ... Luana Catalina Luana Catalina Buna seara. In apartament nu locuieste nimeni de cativa ani buni. Pot sa aflu care sunt platile pentru intretinere la care ar trbui sa contribui? Poate cineva ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment GMSS GMSS De ce trebuie sa plătesc un fond de rulment calculat de asociație de 150,00 lei, în condițiile în care cheltuielile lunare calculate lunar ptr ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. ... Mirela64 Mirela64 Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. Am obligția să plătesc fondul de rulment și alte ... (vezi toată discuția)