avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Angajatul delegat trebuie să semneze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Angajatul delegat trebuie să semneze decizia de ...

Bună ziua! Angajatul delegat trebuie să semneze decizia de delegare? În cât timp trebuie să primească decizia? (am fost delegat începând cu 08.10.2021 până în 31.10.2021, și încă nu am primit nici o decizie). Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 31 Decembrie 2021
Angajatului delegat trebuie să i se comunice decizia de delegare ..... Nu exista un anumit termen, insa in general aceasta se comunica inainte de inceperea perioadei de delegare.
Doar "se comunică" verbal? Fără o decizie scrisă?
În practica, se comunica decizia jn forma scrisa
Mulțumesc, an nou cu bucurie și sănătate!
Multumesc asemenea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelămurire decizie de delegare Nicu.Nicu.Nicu Nicu.Nicu.Nicu Salutare. Am o nelamurire cu privire la o decizie de delegare. Am primit \"Decizie De Delegare\" in care se dispune delegarea mea la un alt punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Solicitarea parasirii societatii in timpul programului de lucru theonewho theonewho Buna ziua, Am următoarea situație: fiind în preaviz, am fost chemata în biroul directorului pentru a da niște explicații verbale referitoare la modul ... (vezi toată discuția)
Demisie nescrisa catalinchis catalinchis Buna ziua. Supun discutiei o speta rugand ca cei care au experienta in dreptul muncii sa ma ajute cu niste pareri intemeiate si eventual practica. La ... (vezi toată discuția)