avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua. Vecinul meu și-au făcut intabulare peste ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua. Vecinul meu și-au făcut intabulare peste proprietatea ...

Bună ziua. Vecinul meu și-au făcut intabulare peste proprietatea mea, înscriind în contractul de vânzare cumpărare o suprafață mai mare decât cea cumpărată , decât era pe titlul de proprietate. Când am vrut să fac intabulare nu am reușit, din cauza suprapunerii. A trebuit sa deschid proces. Am câștigat, în cele din urmă. Am o hotărâre definitiva și irevocabilă. După proces a venit executorul în teren, a pus în aplicare hotărârea. Însă eu tot nu pot sa fac intabularea, sub motiv ca pârâții trebuie sa solicite OCPI - ului sa diminueze suprafața cu, care s-a suprapus, sa facă repozitionarea. Am vorbit cu pârâții, inițial au fost deacord, dar acum s-au răzgândit, nu vor sa facă nimic. Întrebarea mea este: ce cale mai scurta găsesc sa pot sa îmi fac intabularea proprietății? La cadastru spune că, "pana ce pârâții nu vin sa depună acea cerere de retragere, eu nu pot face intabularea, chiar de am o hotărâre judecătorească" . Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: IOANA1972 , utilizator 12:38, 2 Ianuarie 2022
Buna ziua!

Tot in instanța, acțiune in rectificare carte funciară. Nu tine de voința vecinului Dvs.
Ziceți ca trebuie alta acțiune? Ce sa cer în instanță, îmi puteți spune va rog? Tot rectificare carte funciară? Dacă este o hotărâre, de ce mai trebuie alta acțiune? Mie nu-mi pare normal,...

CândeaLawOffice a scris:

Buna ziua!

Tot in instanța, acțiune in rectificare carte funciară. Nu tine de voința vecinului Dvs.

Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
IOANA1972, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate - se poate contesta intabularea unei parcele? ContSters206369 ContSters206369 buna seara... pe scurt: detin un teren , pus in posesie in 1991, cu titlu de proprietate , dar nu am facut intabulare pe el , ...vecinii mei au intabulat ... (vezi toată discuția)
Anularea tuturor documentațiilor cadastrale in lumina art 63 ...  B . Costel B . Costel Anularea tuturor documentațiilor cadastrale in lumina art 63 alin 2 ord 700/2014 . Pe cale judiciară. (vezi toată discuția)
Cadastru mincinos+actiune in revendicare ? dumitru2000 dumitru2000 X a intocmit cu ajutorul expertulului cadastrist o documentatie cadastrala care cuprinde si o parte din terenul vecinului Y. Y nu are cadastru facut. X a ... (vezi toată discuția)