avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

in 2009 am avut 78 zile concediu medical,si acum(in 2010) mai am 12zile(adica90).Pot beneficia de concediul de odihna pe anul 2010(as vrea in continuarea celor 90 zile de cm sa imi iau co.)Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 18:19, 12 Ianuarie 2010
Puteti face cerere de COm dar angajatorul poate sa aprobe sau nu.

Zilele de CO se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat.
inmihaela a scris:

in 2009 am avut 78 zile concediu medical,si acum(in 2010) mai am 12zile(adica90).Pot beneficia de concediul de odihna pe anul 2010(as vrea in continuarea celor 90 zile de cm sa imi iau co.)Multumesc!

In 2010 beneficiati de CO proportional cu perioada lucrata.
daca angajatorul este de acord puteti sa luati zilele de co pe anul 2010, dar daca veti inceta raporturile de munca pana la sfarsitul anului va trebui sa ii returnati banii pe zilele de co luate in plus ( va spun cei de la departamentul r.u. situatia in acel moment)
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ardaco ardaco daca un salariat a avut in cursul unui an concediu medical 90 zile , cat concediu de odihna mai are dreptul ? ( in mod normal ar fi avut 21 zile ) (vezi toată discuția)
Concediu bibiteodora bibiteodora buna ziua Ma numesc oana si as vrea sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu zile de concediu.Anul trecut am fost operata de cancer histerectomie totala2010 ... (vezi toată discuția)
Calculul zilelor de concediu de odihna in cazul in care salariatul are 3 luni de concediu medical - ca boala obisnuita 22.08.2009 22.08.2009 va rog a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare Un salariat a plecat in CM o perioada de 90 de zile , calculul zilelor de co se face si la ... (vezi toată discuția)