in 2009 am avut 78 zile concediu medical,si acum(in 2010) mai am 12zile(adica90).Pot beneficia de concediul de odihna pe anul 2010(as vrea in continuarea celor 90 zile de cm sa imi iau co.)Multumesc!
in 2009 am avut 78 zile concediu medical,si acum(in 2010) mai am 12zile(adica90).Pot beneficia de concediul de odihna pe anul 2010(as vrea in continuarea celor 90 zile de cm sa imi iau co.)Multumesc!
In 2010 beneficiati de CO proportional cu perioada lucrata.
daca angajatorul este de acord puteti sa luati zilele de co pe anul 2010, dar daca veti inceta raporturile de munca pana la sfarsitul anului va trebui sa ii returnati banii pe zilele de co luate in plus ( va spun cei de la departamentul r.u. situatia in acel moment)
Bafta
Concediu
ardaco
daca un salariat a avut in cursul unui an concediu medical 90 zile , cat concediu de odihna mai are dreptul ? ( in mod normal ar fi avut 21 zile ) (vezi toată discuția)
Concediu
bibiteodora
buna ziua Ma numesc oana si as vrea sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu zile de concediu.Anul trecut am fost operata de cancer histerectomie totala2010 ... (vezi toată discuția)