avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Virare salariu in contul altei persoane, Este posibila ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Virare salariu in contul altei persoane, Este posibila virarea ...

Virare salariu in contul altei persoane,

Este posibila virarea salariului unui angajat in contul bancar al altei persoane doar in baza unei declaratii semnate de catre angajat, sau este nevoie si de procura notariala?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 4 Ianuarie 2022
In opinia mea, este nevoie de ambele documente ... declaratia angajatului plus procura notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut prin notar Emil.soptea Emil.soptea Pot imprumuta un prieten cu o suma de bani care este salariat,urmand ca suma sa fie returnata in rate cu retinere din salariu si virare catre contul meu?Se ... (vezi toată discuția)
infractiune de fals, raspunderea juridica Nina1 Nina1 A fost intocmita si autentificata la notar o Procura semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele prin care s-a imputernicit o terta persoana ce s-a ... (vezi toată discuția)