avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sotia a intentat divortul in instanta,avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sotia a intentat divortul in instanta,avem primul ...

Buna ziua.
Sotia a intentat divortul in instanta,avem primul termen stabilit pentru februarie,dar acum ar dori sa ne intelegem amiabial(pentru a nu aparea in sentinta de divort toata plangere scrisa de ea). Ma puteti lamuri ce variante exista?
Noi ne intelegem asupra tuturor aspectelor legate de copii,pensie alimentara,etc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:28, 4 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Divort prin acord fara motivare in ceea ce privesc motivele. Plus tranzactie pe restul aspectelor privind copii. Trebuie sa fiti ambii prezenti la termen spre a exprima consimtamantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel fara sentinta am primit un ordin de restricție, părăsirea ... ..sorin, ..sorin, Apel fara sentinta Am primit un ordin de restricție, părăsirea locuinței....am dovezi noi și vreau să fac apel, am primit de la poliție minuta in care ... (vezi toată discuția)
Imputernicire persoana bolnava Bulinutza1 Bulinutza1 Buna ziua,revin la Dvs.cu o intrebare pe care am mai pus-o acum cateva luni,intre timp mai schimbandu-se lucrurile.Asadar, socrul meu a suferit un AVC.La ora ... (vezi toată discuția)
Suplinire acord tata belena2013 belena2013 Buna ziua, In baza deciziei de mai jos daca ramane la fel si dupa apel ce presupune pentru tata? Din decizia de mai jos cu suplinire consimtamant tata pentru ... (vezi toată discuția)