Buna ziua ma pote ajuta cineva cu un răspuns sau o îndrumare ! Soțul meu a fost casatorit din aceasta căsătorie a rezultat o fetița care acuma are 10 ani , in prezent in acești 8 ani de când suntem împreuna fata lui o venit la noi in vacante și acum in anul trecut in Aprilie fetița a decis ca vrea sa locuiască cu noi și sa își continua sudiile la noi totul a fost oki mama fetiței a fost de AcoRd am primit și transferu de la școala unde mergea fata și declarați mamei unde a scris domnului director ca e de acord sa meargă la tatăl ei sa își conține studiile . Fetița a locuit la noi timp de 7 luni din Aprilie pana in Octombrie când mama ei a venit și a furat fata de la colțul școlii punând la cale împreuna cu fata tot acest demers fără ca eu sau tatăl fetei sa știm mama ei nea sunat abia când era in Ungaria boi locuind in Austria . Întrebare mea e sotul meu plătește alocați alimentara fetei dar noi doi mai avem doua fetițe. Acum fosta soție cere pensia alimentara din urma adik de cand a decis ca lasa fata sa locuiască la noi si sa Continue studiile la noi si acceptând sa nu ii se mai trimită pensia alimentara .ce trebuie sa fac si unde sau cum as putea sa ceara sotul meu recalcularea pensiei alimentara deoarece el mai are cu mine împreuna 2 fetițe . Mulțumesc . Menționez ca am toate actele cum ca fata a continuat studiile la noi și ca i-am făcut toate actele ca ea sa poate sa stea legal in Austria .
Pensie alimentara
elenazan
Sotii au divortat acum multi ani,fetita a fost incredintata mamei.Acum fata are aproape 17 ani si a ales sa locuiasca cu tatal.Tatal plateste in continuare ... (vezi toată discuția)
Custodie
lzr_delya
sora mea are 27 de ani, are o fetita de 5 anisori, tatal fetei are 43 de ani , neangajat locuieste in germania .....fiind si cetatean acolo!Ei nu sunt ... (vezi toată discuția)