avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.O persoana de 56 ani care iese la pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.O persoana de 56 ani care iese la pensie limita varsta ...

Buna ziua.O persoana de 56 ani care iese la pensie limita varsta cu reducere datorita grupei,trebuie sa anunte angajatorul,sau isi poate continua activitatea in baza aceluiasi cim?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 5 Ianuarie 2022
La data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare, contractul individual de munca existent inceteaza de drept.

Pentru continuarea activitatii , va trebui incheiat un nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare ContSters48681 ContSters48681 Buna ziua. Am bagat dosarul de pensionare. Mai trebuie sa lucrez pana imi vine decizia sau nu e obligatoriu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. in caz de pensionare anton981 anton981 Buna ziua . In 11 iulie imi pot depune dosarul de pensionare . As dori sa stiu daca imi mai pot desfasura activitatea pana la primirea deciziei de la Casa de ... (vezi toată discuția)
Continuarea activității după pensionare: posibilități și reglementări IoanaHR IoanaHR Avem o salariata care urmeaza sa se pensioneze la limita de varsta, conform art. 46 alin.1, la data de 23.05.2024. La alin.2 al aceluiasi articol se precizeaza ... (vezi toată discuția)