avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Sunt intr-o executare silită cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Sunt intr-o executare silită cu apartamentul care ...

Bună ziua. Sunt intr-o executare silită cu apartamentul care l-am luat prin credit bancar. Am câștigat în 2018 un proces prin care s-a constatat prescripția dreptului de a cere executarea silită. În 2021 au pornit executarea asupra contractului de ipotecă. La ședința de fond s-a constatat nulitatea actelor de executare și anularea întregii executari. Acum aștept să se judece și apelul. Problema mea e că executorul refuză să oprească executarea și poprirea pe salar. Ce trebuie să fac? Și ce șanse sunt după 2 procese câștigate? La primul a fost respins apelul. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ovyoly , utilizator 19:59, 5 Ianuarie 2022
Bună seara!

Suspendarea executarii silite și suspendarea provizorie a executării silite
Suspendarea a fost respinsă ca rămasă fără obiect, și s-a constatat nulitatea actelor de executare , a fost anulată întreaga executare silită de instanța de fond.
Ce ar trebui să fac în cazul acesta cu executorul, deoarece nu vrea să oprească măsurile de executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea prescriptiei in timpul executarii silite tudorsad tudorsad Buna ziua, O intrebare poate interesanta, poate. In 2016 am pleacat din Romania. Am in tara doar un cont bancar deschis, fara nici o activitate din 2016. Nu ... (vezi toată discuția)