avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Am o garsoniera si doresc sa ajut o fata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Am o garsoniera si doresc sa ajut o fata sa se mute ...

Buna seara!
Am o garsoniera si doresc sa ajut o fata sa se mute impreuna cu fetita ei.
Doreste sa o inscrie la scoala din cartier.
Eu i am facut un contract de comodat, am pretentia doar sa plateasca facturile si sa tina casa curata.Nu vreau sa ma complic cu luare in spatiu sau viza de flotant.Exista riscul pe viit.sa am probleme sau la inscrierea la scoala a fetitei,sa intampine probleme?.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:40, 6 Ianuarie 2022
Ca să o inscrie la școală exact viza de flotant o sa ii trebuiască.
Contractul de comodat o va ajuta la politie, sa obțină viza de flotant, în sensul ca nu va mai trebui dvs sa dați declarație de luare în spațiu.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2022
raluk0207, utilizator
Contractul de comodat trebuie autentificat ca să nu mai fie nevoie de prezența proprietarului la Evidență (care din 2006, cred, aparține de primării).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere apartament. Înscriere copii la școala. buna ziua! as vrea să închiriez un apartament care îmi aparține, ... Maratei Maratei Buna ziua! As vrea să închiriez un apartament care îmi aparține, dar la care nu am adresa din buletin, unei familii cu copii. Aceștia ar dori sa poată ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor lilinimerinco lilinimerinco Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia urmatoare: Fratele meu a avut o relatie de concubinaj in urma cu sapte ani cu o femeie din zona ... (vezi toată discuția)
Chirias cu contract de inchiriere fara stampila anaf zadirion zadirion Sunt in Bucuresti. Ma aflu in imposibilitatea de a obtine viza de flotant deoarece copia mea dupa contractul de inchiriere nu contine stampila ANAF, doar ... (vezi toată discuția)