avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Vreau sa inchiriez ori sa preiau un spatiu in care ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Vreau sa inchiriez ori sa preiau un spatiu in care persoanele cu dizabilitati sa socializeze.

Vreau sa inchiriez ori sa preiau un spatiu in care persoanele cu dizabilitati sa socializeze si sa creeze diverse lucruri pe care ulterior sa fie vandute iar venitul sa fie folosit in folosul lor. Menționez ca sunt, de asemenea, persoana cu dizabilități. Care ar fi cea mai utila si favorabila forma juridica sa fac asta? Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Infiintati o societate cu raspundere limitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ! vreau sa înființez o firma și de asemenea sa Închiriez ... razvanmalos razvanmalos Bună ! Vreau sa înființez o firma și de asemenea sa Închiriez un spațiu. Ce îmi recomandați a fi mai util și mai ok, sa creez firma și apoi sa ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria? Imparatul Imparatul Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pentru firma mea. Am fost sa vad spatiul, mi-a placut, dar acesta este detinut de un lichidator. Pentru ca firma ... (vezi toată discuția)
punctul de lucru intr un spatiu inchiriat andrreea01 andrreea01 ma confrunt cu urmatoarea pb...asociatul meu ( 50-50) , suntem doi in firma - srl, nu este de acord sa ne separam.eu vreau sa mi deschis o noua firma cu ... (vezi toată discuția)