avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare tert poprit-Buna ziua, se intampla ceva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare tert poprit-Buna ziua, se intampla ceva daca am datat gresit intampinarea? ...

Buna ziua, se intampla ceva daca am datat gresit intampinarea? ce pot face?
Cel mai recent răspuns: A303 , utilizator 14:12, 6 Ianuarie 2022
Nu se intampla nimic,important e data la care a fost depusa/transmisa..La primul termen puteti previza ca e o eroare materiala
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cerere chemare in judecata daniel1979 daniel1979 Buna ziua! Am depus notificare de dare in plata, iar banca a contestat-o, am primit acasa comunicarea de la judecatorie, dar in contestatia depusa de catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventionala s.stefan s.stefan Buna ziua, Am depus o contestatie la un proces verbal de contraventie. Acum am primit acasa de la instanta, o adresa prin care mi se solicita sa depun raspuns ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplã dacã am denumit greșit întâmpinarea? emil6702 emil6702 Ce se intampla in situatia in care sa scriu \\"intampinare la cerere completatoare\\" am scris \\"intampinare la cerere precizatoare\\", mai tine instanta cont ... (vezi toată discuția)