avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum procedez pentru a obliga o persoana care mi-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum procedez pentru a obliga o persoana care mi-a folosit o suprafata ...

Cum procedez pentru a obliga o persoana care mi-a folosit o suprafata de teren si mi-a distrus o imptejmuire sa-mi plateasca daune ..?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 6 Ianuarie 2022
va adresati instantei si cereti sa il oblige.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare electrica dragosh24 dragosh24 Buna ziua, am un teren mostenire de la bunicul meu in extravilanul unui sat din jud. galati,in suprafata de 0.65 ari,teren tranzitat longitudinal de stilpi de ... (vezi toată discuția)
Un vecin a facut un acoperis gresit si pe mine ma plouamsi mi ... suzy64 suzy64 Un vecin a facut un acoperis gresit si pe mine ma plouamsi mi s au distrus bunurile inclusiv geamurile termopan se poate face plangere si sa fie obligat sa mi ... (vezi toată discuția)
Excavari ilegale buna ziua, pe un teren arabil, extravilan cu o suprafata de 5000mp(mostenire) ... dr@gos dr@gos Buna ziua, Pe un teren arabil, extravilan cu o suprafata de 5000mp(mostenire) am vrut sa infiintez o livada; cand firma de topo a venit la trasare am realizat ... (vezi toată discuția)