avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cand o persoana nu are disceramant pentru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cand o persoana nu are disceramant pentru a semana ...

Buna ziua!
Cand o persoana nu are disceramant pentru a semana acte notariale, respectiv act de vanzare-cumparare?
Persoana are depresie-schizofrenica dar se descurca in viata personala, deci citeste,scrie,isi cunoaste datele personale( adresa domiciliu, nume prenume).
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:00, 6 Ianuarie 2022
Data fiind afectiunea de care sufera, va lamureste un certificat medico-legal psihiatric, intocmit de medicul legist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! nu am copii, dar am parinti in viata. doresc sa las ... Diana.Swan Diana.Swan Buna ziua! Nu am copii si nu am frati, dar am parinti in viata. Doresc sa las un testament in favoarea sotului meu, sa fie legatar universal asupra tuturor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am început succesiunea de pe urma tatălui meu (decedat ... Vasilica Marilena Vasilica Marilena Bună ziua, am început succesiunea de pe urma tatălui meu (decedat pe 8 octombrie 2022) în data de 18 septembrie 2023. Menționez că tata era divorțat ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu vatamare corporala aniella26 aniella26 bună ziua,va rog din suflet să mă ajutați cu un sfat.Săptămâna trecută bunica mea a fost batută pe drum cu picioarele,cu o bâtă ,ba chiar a fost ... (vezi toată discuția)