avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde pot solicita un duplicat al unui contract din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde pot solicita un duplicat al unui contract din 1956?

Buna ziua,

Trebuie sa fac succesiunea pentru o casa si un teren din judetul Bacau dar imi lipseste actul de proprietate al terenului.

Practic, G. Ana este singurul mostenitor al defunctei GM, care detinea un contract de vanzare a casei si a terenului de la parintii dumenaei (bunicii lui G. Ana). In acel contract este specificat si un titlu de proprietate (contract de vanzare) din 1956 pe care nu il mai gasim, iar Primaria are neveoie de el pentru a clarifica situatia terenului (pentru eliberarea Anexei 24).

Stie cineva la ce institutie trebuie sa ma adresez pentru eliberarea unui duplicat al unui contract de vanzare din 1956?

Va multumesc,
Cristian
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
IlieBC, utilizator
Cel mai recent răspuns: IlieBC , utilizator 02:00, 19 August 2022
Rezolvat printr-o solicitare catre Arhivele Nationale ale Romaniei.
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
IlieBC, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după 7 ani fără acte de proprietate DreamBig DreamBig Succesiune după 7 ani Salut, bunica mea a decedat acum aproximativ 7 ani, iar până acum părinți mei nu au putut face succesiunea, totuși eu unul ... (vezi toată discuția)
Problema legata de anexa 24 si dezbaterea succesorala cezarad cezarad Buna ziua. Am o nelamurire. O persoana este mostenitoarea legala a unei batrane. Ea locuieste intr-o casa (situata la randu-i pe un teren) ce a apartinut ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate ... silviu39 silviu39 cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate (unde locuiesc) - acesta fiind pierdut, iar properitarul (mama) decedata? la fel si pt ... (vezi toată discuția)