avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am si eu o problema, mai exact am avut la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am si eu o problema, mai exact am avut la vanzare ...

Buna ziua!
Am si eu o problema, mai exact am avut la vanzare 2 telefoane si nu mi-am primit banii pe ele(persoana respectiva mi-a facut transfer bancar, dar cel mai probabil a anulat tranzactia). Am numele persoanei si conversatia, Cum ma sfatuiti sa procedez sau va rog sa ma contactati in cazul in care ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 7 Ianuarie 2022
Primul pas este să mergeți de urgență la banca și să faceți o sesizare in acest sens.
Sa faceți dovada că i-ați trimis telefonul, pentru a încerca să blocați bani.
E putin mai complicat, ideea este ca persoana respectiva mi-a trimis banii, insa tind sa cred ca a anulat transferul, deoarece au trecut cateva zile. De aceea as avea nevoie de consultanta, sa prezint fapta mai detaliat.
De la banca va da toate informatiile.
daca a fost anulata, mergeti la politie si depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Am dat spre vânzare unui intermediar două telefoane dar am fost păcălit. cum se depune o plângere penală? AndreiPop24 AndreiPop24 Buna ziua! As vrea sa nu fie cazul, dar am nevoie de niste ajutor sau sfaturi in legatura cu o tranzactie recenta in urma careia am ramas pagubit. ... (vezi toată discuția)
Bani blocați în cont Zainea12 Zainea12 Bună ziua,Am un cont bancar international la bank Monese.Am incercat sa transfer unei persoane suma de 14000 lire sterline iar aceștia mi-au blocat ... (vezi toată discuția)