avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog mult sa-mi raspundeti daca un var poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog mult sa-mi raspundeti daca un var poate solicita tutela ...

Va rog mult sa-mi raspundeti daca un var poate solicita tutela pentru un batrin in cazul in care acesta are o sora si nepoti. Cu respect, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 7 Ianuarie 2022
Poate daca el e ala care are grija de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apelez la dumneavoastra pentru prietena mea, care este foarte ... ergisela ergisela Apelez la dumneavoastra pentru prietena mea, care este foarte disperata si care v-ar fi foarte recunoscatoare daca cineva dintre dumneavoastra i-ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)
Acces in centrul de ingrijire bătrâni ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti la o intrebare. Impreuna cu prietena mea, am vrea sa ajutam un batrin de peste 80 de ani, verisorul prieteni mele. Batrinul este ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant, propietar bolnav de alzheimer maconni maconni Avem o problema in familie. Un titlu de proprietate indiviza pentru pamant cu 6 proprietari. Unul din proprietari este bolnav de alzheimer si nu are urmasi ... (vezi toată discuția)