Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un cofrag de oua și am vrut sa ies . La ieșire agentul de paza mi a cerut sa vadă ghiozdanul ,iar după aceea au chemat poliția . Am fost Dusa la secție ,am semnat procesul verbal , Menționez ca directoarea magazinului a depus plângere . Ce urmează sa se întâmple ? Voi avea cazierul pătat ? Voi avea dosar penal ? Mulțumesc anticipat !
Buna seara ! Azi am primit o citație in care sunt chemată in instanța in 29 Noiembrie in dosarul cu obiectul confirmare renunțare urmărire penală . Întrebarea mea este următoarea ? Prezenta mea este obligatorie ? Se poate soluționa cazul fără mine ? Mulțumesc anticipat
Daca ati fost legal citat si nu va prezentati se poate judeca si in lipsa dvs. Recomandat este sa va prezentati si sa va aparati interesele, exista riscul ca judecatorul sa nu confirme ordonanta si veti fi trimis in judecata ulterior.
Este bine sa fiti prezenta și insotita de avocat.
Daca nu se confirma de judecător și se trimite înapoi la procuror dosarul veți fi condamnată penal.
Nu va costa mult avocatul în acest caz.
În schimb, dacă veți fi trimisa in judecata in vederea condamnarii, avocatul o sa va coste mult mai mult.
Consum de marijuana
abcdefg098
Am fost prins cu aproximativ 0.2 grame iarba la inceputul lunii iulie. Am fost dus la sectie, unde am cooperat in totalitate. Inca nu am fost sunat de procuror ... (vezi toată discuția)