avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Urmeaza sa nasc luna viitoare.Eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Urmeaza sa nasc luna viitoare.Eu am buletinul pe sector ...

Buna ziua.Urmeaza sa nasc luna viitoare.Eu am buletinul pe sector 2 ,iar sotul pe sector 3,dar locuim in comuna Pantelimon,ne am mutat recent.Aveti idee unde trebuie inregistrat copilul?Multumesc
Bună ziua.

Înregistrarea copilului se face la unitatea administrativ teritorială (serviciul evidența persoanelor) de pe raza spitalului în care se va naște.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu nou-nascut eve25 eve25 Buna seara, Parintii sunt necasatoriti si au domiciliul diferit in buletine (adresele parintilor) . Daca mama nou nascutului are in proprietate un ... (vezi toată discuția)
Srl - caen si administrator paul13andrei paul13andrei Ca o firma srl sa aiba caen pe servicii medicale si sa elibereze facturi pentru servicii medicale, e nevoie ca administratorul sa fie neaparat doctor? (vezi toată discuția)
Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost ... Andrei Mladen Andrei Mladen Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost avariată de un copac căzut. Am dovada (procesul verbal) de la poliție, nota de ... (vezi toată discuția)