avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt casatorita cu sotul meu. El are un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt casatorita cu sotul meu. El are un credit pe ...

Buna ziua! Sunt casatorita cu sotul meu. El are un credit pe care nu la mai platit de dinaintea casatoriei noastre. Creditul este de 3 ani.Cand ne-am casatorit el a preluat numele meu si eu pe al lui. Nu avem bunuri pe numele nostru. El a primit scrisoare de la executor.Daca parintii mei trec casa pe mine, se poate ca executorul sa atenteze asupra casei mele, considerandul bun comun?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:36, 7 Ianuarie 2022
Sfatul meu este sa contactati un avocat care sa faca contectatie la ceea ce a primit de la executor ( si asta cat mai repede, contestatia se depune in max 15 zile de la primire) precum si pentru relizarea contractului de donatie, sa primiti donatia doar dvs.
Nu ar strica si un contract de separatie de bunuri, macar pana rezolvati cu poprirea.
parintii sa treca casa pe numle dvs numai prin donatie catre dvs si nicidecum altfel, asta fara legatura cu creditul sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare apartament zozu zozu Buna ziua! Am o ruda din partea sotului, respectiv unchi si matusa si vor sa ne lase apartamentul mie si sotului, ei neavand copii. Trebuie sa facem un ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatia de crestere copil dragosmihai dragosmihai Buna ziua !! Am un credit de nevoi personale la sc nebancara pe care din motive foarte bine întemeiate nu am putut sa mai plătesc ratele. In cursul acestei ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca gigivl gigivl Buna seara , am avut un credit la banca la o firma la care am fost administrator , firma a dat faliment si acum banca ma urmareste si imi ia din salariu 30 %, ... (vezi toată discuția)