avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara, dacă am vândut mașina, cu factură, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara, dacă am vândut mașina, cu factură, fiscal, tot ...

Bună seara, dacă am vândut mașina, cu factură, fiscal, tot ce trebuie, noul proprietar a făcut accident,asigurarea fiind pe numele meu, mi a fost scăzut bonusul de la B3 la B1, cui trebuie sa ma adresez sa pot reveni la B3?
Cel mai recent răspuns: CândeaLawOffice , Avocat 19:45, 7 Ianuarie 2022
Bună seara!

Se notifică asiguratorul, dacă refuză, doar prin instanță poți să revii. Sfatul meu este să apelezi la un avocat să-ți facă o notificare motivată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara . am și eu o problema cu asigurarea auto . am făcut ... ionutdr ionutdr Buna seara . Am și eu o problema cu asigurarea auto . Am făcut un accident in 2018 din vina mea , amiabila și a scăzut de la bm8 la Bm6 , Toate bune și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate ... radu 72 radu 72 buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate personala unui individ cu contract de vanzare cumparare incheiat la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ce se poate face în cazul în care eu am vândut ... Simona2110 Simona2110 Bună ziua! Ce se poate face în cazul în care eu am vândut o mașină în data de 9, iar pe 10 noul proprietar a și făcut accident și a dat asigurarea ... (vezi toată discuția)