avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara! Daca infiintez o firma si ma autoangajez, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara! Daca infiintez o firma si ma autoangajez, platind ...

Buna seara! Daca infiintez o firma si ma auto angajez ,platind la stat toate contributiile pot sa ma angajez si la o alta inteprindere si de asemenea platindu-mi si acolo toate contributiile ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: razvanmalos , utilizator 16:02, 8 Ianuarie 2022
Da. Puteti avea in acelasi timp doua contracte de munca.
Mulțumesc! Trebuie sa specific acest aspect la celalalt angajator?

george-neagu a scris:

Da. Puteti avea in acelasi timp doua contracte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate nicoletavlaicu nicoletavlaicu Buna Ziua,.As dori sa va intreb daca eu am Pf si am norma de venit stabilita de stat .,si am platit C A S MAI MULT DE 12 LUNI consecutiv ,pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pfa vs srl pt tinichigerie vopsitorie si mecanica auto cristina_kriki2003 cristina_kriki2003 Buna Ziua In cazul unei tinichigeri-vopsitori-mecanica auto ce ar fi mai usor de infiintat PFA sau SRL? Ce acte ar presupune infiintarea uneia dintre formele ... (vezi toată discuția)
Inteprindere individuala ( angajati ) kuky666 kuky666 Buna seara, care e diferenta daca angajez cu contract sau cu carte de munca un angajat la o inteprindere individuala? care sant pasii de urmat? ... (vezi toată discuția)