avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Se da urm situatie: plecata fiind in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Se da urm situatie: plecata fiind in strainatate am ...

Buna ziua!
Se da urm situatie: plecata fiind in strainatate am achizionat o casa veche cu teren pe care am decis sa o pun pe numele unui prieten care s-a ocupat de tranzactie si de contractul de vanzare cumparare. Acum as dori sa intru in posesia acestei case dar fara a mai face dovada unui transfer bancar intre mine si el ,adica fara a face un contract de vanzare cumparare(el a cumparat casa cu banii mei care erau in contul lui ).
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 8 Ianuarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate fi un contract de dare in plata.
ce act sa faceti, e usor de gasit, sper ca prietenul e de acord sa vi-l dea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie duplex elinuta elinuta doresc sa incep constructia unui duplex cu un prieten. Terenul l-am cumparat impreuna , dar pentru ca el a facut credit ipotecar doar el apare in acte. Ce mai ... (vezi toată discuția)
Cumparate teren agricol neintabulat sorinnelupop sorinnelupop Buna ziua, As dori sa cumpar niste terenuri agricole care nu sunt intabulate (proprietarii au doar titluri de proprietate) Exista vreo posibilitate legala ... (vezi toată discuția)
Indrumare succesiune tudor_11 tudor_11 vrem sa facem succesiunea dupa bunica care a decedat in urma cu 18 ani. a avut patru copii din care trei au murit si au mostenitori iar al patrulea traieste.am ... (vezi toată discuția)