avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa fac un testament. 1. Va rog sa-mi spuneti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa fac un testament. 1. Va rog sa-mi spuneti daca in testament ...

Doresc sa fac un testament.
1. Va rog sa-mi spuneti daca in testament pot lasa o dispozitile prin care atribui mostenirea unui apartament unei persoane fizice cu conditia de a se respecta dorinta mea ca o alta persoana fizica sa beneficieze de uz viager pentru apartamentul respectiv.
2. Care este costul unui testament.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:19, 10 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un notar si discutati,,costul este de cateva sute de lei .Ii spuneti notarului ce anume doriti si va va sfatui corespunzator.Pt a nu ,, incurca"mostenitorii este recomandat testsmentul autentic la notar ,cel olograf mai mult complica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire xculescu xculescu buna ziua, sotul supravietuitor are 2 copii,din casatorie, insa, dupa moartea sa, nu vrea sa i lase nimic ca mostenire(apatartament) unuia dintre cei doi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! pot face un testament de mână și sa specific in ... BoangherGigi BoangherGigi Buna ziua ! Pot face un testament de mână și sa specific in el partea fiecărui copil pe care doresc să le o las fiecăruia astfel încât după decesul ... (vezi toată discuția)
In cazul unei testament care sunt efectele ? glo petro glo petro vreau sa fac un testament , sa las dupa moartea mea un teren unui nepot. se poate face si olograf sau autentic? il pot revoca, anula ulterior ? dupa ce fac ... (vezi toată discuția)