avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitori scoși din acte.Buna seara.Vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitori scoși din acte.Buna seara.Vreau sa cumpăr mai multe ...

Mostenitori scoși din acte.Buna seara.Vreau sa cumpăr mai multe cote părți dintr-un teren,in certificatul de Moștenitor apar doar 3,ei fiind 4(știu din sursa sigura,pentru ca celelalte cote părți le-am cumparat deja)!Daca le cumpăr restul celor 3 ce apar in certificat,poate apărea al 4-lea Moștenitor cu pretenții ca nu a fost anunțat,etc,ca nu apare in acte ca a refuzat sau a acceptat moștenirea,ca apoi sa îmi ceara mie bani ca cumpărător?Multumesc anticipat.
Probabil ca exista aceasta posibilitate.
Dar, este important de stiut care este motivul pentru care in certificatul de mostenitor apar doar 3 mostenitori si nu 4.
In functie de acest motiv, se va putea analiza daca acesta se va putea ridica cu pretentii ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager Ghermanviorica Ghermanviorica Va rog să mă ajutați cu un răspuns.În anul 2003 adecedat soțul meu moștenitor cu cota parte după mamă la fel si tatăl și fratele soțului.În anul ... (vezi toată discuția)
Extras cf alexgigi alexgigi Buna, Am cumparat o casa anul trecut si am facut actele la notar.La intabulare a aparut urmatoarea problema: extrasul CF care a fost scos de catre avocata ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare in neconcordanta cu succesiunea _adi_ _adi_ Conform unui certificat de mostenitor din data de13/01/1991 care are doua succesiuni (sotie si ulterior sot) un fiu devine singurul mostenitor (restul ... (vezi toată discuția)