avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, dupa o banala altercatie in trafic, la mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, dupa o banala altercatie in trafic, la mai bine de ...

Buna ziua, dupa o banala altercatie in trafic, la mai bine de 7 luni sunt citat la Politie sa dau declaratii si mi se aduce la cunostinta ca sunt acuzat de loviri si alte violente.
Este prima data cand ma confrunt cu asa ceva, imi poate da cineva mai multe detalii?
Cel mai recent răspuns: Acg194 , utilizator 15:10, 10 Ianuarie 2022
Depinde ce considerati dv ca inseamna "altercatie" si daca ati bruscat sau atins/lovit pe cineva in acea imprejurare. Foarte probabil ca sa existe o plangere impotriva dumneavoastra dar nu este suficienta doar acea declaratie a partii vatamate ci sunt necesare probe (martori, filmari, etc) care sa confirme acele violente.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Probabil a fost depusa plangere impotriva dvs. Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa va asiste in fata organelor judiciare.

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Depinde ce considerati dv ca inseamna "altercatie" si daca ati bruscat sau atins/lovit pe cineva in acea imprejurare. Foarte probabil ca sa existe o plangere impotriva dumneavoastra dar nu este suficienta doar acea declaratie a partii vatamate ci sunt necesare probe (martori, filmari, etc) care sa confirme acele violente.

Comisarul de Politie a zis ca nu este nimic la dosar, nu este nicio proba din data de 14.06.2021 de cand a avut loc evenimentul.
In urma plangerii politia este obigata sa dea curs si sa cheme partile. Puteti sa va prezentati si sa refuzati sa dati declaratii. Verificati in citatie in ce calitate va cheama (trebuie sa scrie). Daca nu sunteti chemat in calitate de inculpat inseamna ca nu exista probe. Nu va lasati intimidat daca va stiti nevinovat.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
In citatie, la calitate nu scrie nimic, doar m-au chemat sa dau o declaratie, sa mi se aduca la cunostinta un incident de acum 6-7 luni, in care sunt acuzat de loviri si alte violente.
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2022
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 198 c. pr. pen. claudio_mario86 claudio_mario86 Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine privind o problema care are legatura cu art. 198. In ziua de 12.09.2010 am avut o altercatie cu o persoana in sect. ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu roby-mihai roby-mihai In prezent lucrez la Directia ptr. Protectia Copilului iar eu si inca 8 colegi suntem chemati la politie ptr.a da declaratii de. abuz in serviciu.Nu am primit ... (vezi toată discuția)
Plângere penală MariusDaniel94 MariusDaniel94 Buna ziua azi am fost instintat ca exista o plangere penala impotriva mea care a fost depusă pe data de 20 septembrie 2019.despre care eu nu stiam nimic este ... (vezi toată discuția)