avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Se poate realiza partaj succesoral pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Se poate realiza partaj succesoral pentru copii cât ...

Buna ziua. Se poate realiza partaj succesoral pentru copiii cât sunt în viață eu și soția mea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 13 Ianuarie 2022
Orice testament poate fi contestat. Punct! Și donațiile, care afectează drepturile rezervate. Totul poate fi contestat,

da, poate fi, dar de aici la o solutie favorabila, e cale lunga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament, donatie?? ContSters93711 ContSters93711 Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti care este solutia cea mai potrivita in urmatorul caz: eu si sotul meu avem copii din casatoriile anterioare. Fiecare la ... (vezi toată discuția)
Impartire avere prin acordul partilor lucit lucit Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: Parintii traiesc. Ei au o casa cumparata impreuna in care locuiesc, iar tatal are alte 2 case si terenuri la tara, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ... Liviur83 Liviur83 Buna ziua! Va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ieftin ...tatal meu vrea sa treacă niște bunurile pe mine , testamentul este o varianta mai ... (vezi toată discuția)