avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate dezbate succesiunea daca nu a fost emis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate dezbate succesiunea daca nu a fost emis încă titlu ...

Se poate dezbate succesiunea daca nu a fost emis încă titlu de proprietate???
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:58, 10 Ianuarie 2022
Daca nu exista un titlu de proprietate bunul nu intra in masa succesorala. Il puteti eventual obtine dvs ulterior in baza detinerii certificatului de mostenitor daca celelalte conditii sunt indeplinite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. când a murit bunicul meu in anul 1973 s-a facut o ... sorinmicu77 sorinmicu77 buna seara. cind a murit bunicul meu in anul 1973 s-a facut o succesiune iar pe certificatul de mostenitor erau trecuti bunica cu 2/8 din mostenire si tata si ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor gratuit- inregistrare sistematica- domiciliul e in alt judet DC 57 DC 57 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum pot obtine certificatul de mostenitor in regim gratuit in urmatoarea situatie: mama , decedata in 2016 si cu ultimul ... (vezi toată discuția)
Legea lupu mante23 mante23 Buna ziua, As avea o intrebare. Imediat dupa aparitia Legii Lupu, unchiul mamei mele a solicitat punerea in posesie pentru un teren intravilan+ casa bunicii ... (vezi toată discuția)